úterý 18. června 2013

Děkujeme

Na YouTube už je k vidění více než polovina videozáznamů a postupně přidáváme další. Do vybraných videí začneme doplňovat anglické titulky. Letošní ročník TEDxBrno jsme nedávno uzavřeli společnou večeří celého týmu v Bistru Franz a tak chci ještě tady poděkovat všem, kteří se o něj zasloužili.

Některé jste na pódiu vidět nemohli - zástupce našich partnerů. Jsou to často nadšení fanoušci TED/x a vedle finanční podpory, bez které by se akce těchto rozměrů stěží urodila, jsme jim vděční i za řadu tipů na speakery a výpomoc v produkci.

V prvé řadě patří naše díky brněnské firmě Y Soft, která patří mezi absolutní světovou špičku v oblasti tiskových řešení, a Nadaci Vodafone, která nám poskytla grantovou podporu již podruhé. Nezapomeňte, že do 20. září můžete poslat přihlášku do jejich projektu Rok jinak a najít si smysluplnou práci ve vybrané neziskovce za svůj stávající plat.

Děkujeme také firmám Flaga, kterou dobře znají všichni, co jezdí na plyn, a Seznam.cz, která návštěvníkům umožnila na vlastní smysly si vyzkoušet, jak fungují web a počítačové hry pro nevidomé. Soutěž Global Impact Competition podpořilo město Brno.

Jsme vděční také všem našim produktovým partnerům, kteří nám pomohli např. s webem (Proof & Reason), postarali se o jídlo (Happy catering), víno (Naturvini), kávu (Doubleshot), nealko (Hostěnínský mošt) nebo pro vás natáčeli a stříhali video (HubaFilm). Poděkování patří rovněž mediálním partnerům, kteří nám pomáhali dostat TEDxBrno do povědomí i těm, co nesurfují denně na webu a sociálních sítích.

Vážíme si vás, kteří jste TEDxBrno dobrovolně podpořili zaplacením vyšší částky na vstupném - Petr Odehnal, Barbora Bühnová, Jaromír Dvořáček, Petr Hovorka, Jan Antonín Kolář, Hana Kostovičová, Jiří Novotný, Karel Novotný a Ivan Slimák. Děkujeme.

Málokdo si dovede představit, co obnášejí poslední týdny a dny před akcí. Naše rodiny a blízcí si už poslední týdny zvykaly, že když něco mělo zpoždění, tak důvodem byl ten tajemný TEDx. Teď nás prosím nechte chvíli vydechnout a přes léto pro vás možná připravíme něco, kvůli čemu má smysl se vidět dřív než za rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat