neděle 18. května 2014

Pocta kolegům z TEDx, Brňákům především

Když strávíte delší čas prací za barem, podílet se na TEDxu je jako balzám na duši. A když je ten bar navíc na Novém Zélandu, chystat konferenci v rodném Brně je opravdu radost.
 
Abychom si rozuměli - někdy je to spíš k zbláznění. To máte: vymyslet téma (TEDxBrno 2014: Ve vlastních rukou), dát mu design, najít vhodné přednášející, sladit termíny, dohodnout program, sehnat peníze, domluvit místo, nasmlouvat jídlo a pití, oslovit média, natočit upoutávku, pozvat diváky, utřídit registrace, najít kameramany a tisíc dalších věcí, které si napoprvé ani neuvědomuji.

středa 14. května 2014

Offline is fine – letošní soutěž o volnou vstupenku už je venku

Chcete na TEDxBrno a nechce se vám platit za vstupenku? Pokud nejste v kuchyni jako doma (viz sladká sleva) a doma zrovna neposedíte, zastavte se na jednom z deseti míst, kde na vás čeká soutěž o volnou vstupenku.

Upeč si TEDxBrno 2014

Od pondělí je otevřená první vlna registrace se na nejbližší TEDxBrno. Pro ty z vás, kteří s koupí lístku ještě váhají a rádi pečou, máme další důvod, proč se právě letošního ročníku zúčastnit. Pro 20 zájemců nabízíme možnost podílet se sladké části našeho cateringu. Upečte si sladkou slevu na vstupenku.

pondělí 12. května 2014

Odneste si z TEDxBrno novou hračku

Protože chceme, abyste si užili parádní akční léto, připravili jsme pro vás v rámci doprovodného programu soutěž o zajímavé vychytávky na sport i do přírody. Stavte se na stánku Y Soft a vyhrajte stylový sporttester, solární nabíječku nebo iPod Shuffle.