pondělí 12. května 2014

Odneste si z TEDxBrno novou hračku

Protože chceme, abyste si užili parádní akční léto, připravili jsme pro vás v rámci doprovodného programu soutěž o zajímavé vychytávky na sport i do přírody. Stavte se na stánku Y Soft a vyhrajte stylový sporttester, solární nabíječku nebo iPod Shuffle.


Jak soutěžit?
V tuto chvíli stačí, když v registračním formuláři TEDxBrno necháte zatržené, že nám mohou organizátoři pro účely soutěže poskytnout váš e-mail. V den konání akce pak navštivte v atriu Reduty náš oranžový stánek, kde na vás bude čekat malá bojovka. Přímo ze svého mobilu či tabletu navštívíte speciální microsite, kde si vyberete jeden z kvízů – ten si prostřednictvím našeho mobilního tisku vytisknete, vyluštíte a vhodíte do slosování.

Co můžete vyhrát? 
Léto klepe na dveře, a proto jsme si řekli, že se vám určitě budou hodit praktické vychytávky na sport nebo pro zpestření pobytu v přírodě. Těšit se můžete na tyto tři ceny:

1. sporttester Jawbone UP24 – Tento designový náramek umí monitorovat nejrůznější aktivity. Změří vám ušlou vzdálenost, počet spálených kalorií, nejdelší časovou aktivitu i odpočinek. Dokáže vás probudit příjemnými vibracemi v tu správnou chvíli. Samozřejmostí je synchronizace všech zaznamenaných dat pomocí Bluetooth s aplikací ve vašem iPhonu nebo zařízení s Androidem.

2. solární nabíječka Hama 3000 – Tuto přenosnou solární nabíječku skvěle využijete na cestách k nabíjení malých zařízení přes USB rozhraní. Kapacita 3000 mAh dobře poslouží mobilním telefonům, tabletům, elektronickým čtečkám, MP3 přehrávačům nebo digitálním fotoaparátům.

3. iPod Shuffle 2GB – Známý hudební přehrávač v miniaturní verzi s klipsem. Díky snadnému přichycení na oblečení je ideální na běhání a další sporty. Disponuje funkcí VoiceOver v české lokalizaci a vnitřní pamětí 2 GB.

Výherce všech tří cen vylosujeme na TEDxBrno po skončení poslední přednášky. Jména šťastlivců zveřejníme na našem Facebooku a Twitteru. A pak už se jen budeme těšit, až si pro výhry přijdete za námi na stánek.

Hana Skořepová, Y Soft

Žádné komentáře:

Okomentovat