sobota 23. března 2013

TEDx dnes slaví 4. narozeniny

a celosvětové počty zase o něco vyrostly. 6417 uspořádaných akcí ve 1777 městech 149 zemí. 25800 videozáznamů vystoupení, z nichž 239 bylo vybráno na prestižní TED.com, zhlédlo na YouTube skoro 80 milionů diváků.

TEDxBrno je o rok mladší a tak si nemůže tolik vyskakovat. Videozáznamy 24 vystoupení vidělo přes 70 tisíc diváků. Do konce roku bychom rádi mezi své fanoušky - když nám pomůžete a dáte vědět svým kolegům a známým - počítali 1 % brněnské populace.

S některými z vás jsme výročí oslavili už v úterý v Akádě při losování výherce první vstupenky a otevírání registrací. Vy ostatní se k nám můžete aspoň na dálku připojit třeba tím, že nám napíšete nápady, čím letošní konferenci ještě mohli zpestřit nebo jakou další aktivitou na pořádanou akci navázat (jo, letos se snad už konečně podaří ten dlouho plánovaný TEDxBrnoSalon), abychom se postupně posouvali od nápadů hodných šíření k těm konkrétním realizovaným. Můžete je psát sem na blog, na náš Facebook, Twitter (hashtag #TEDxBrno) nebo LinkedIn.

A nebo nám pošlete svoje fotky, které s TEDx nějak souvisejí. Byli jste na TEDx někde v zahraničí? Máte zajímavý suvenýr, momentku, místo nebo věc s TEDx silně spojenou? Slibujeme, že ty nejlepší pošleme do amerického centra, které je už začalo sbírat, takže se možná časem uvidíte na globálním TEDx blogu.

V Dubaji prý plánují narozeninový piknik, na Haiti pouštění draků, jinde se pečou koláčky. Čím tedxové jaro přivítáme v Brně?

Žádné komentáře:

Okomentovat