neděle 31. března 2013

Vstupenky stále ve hře přes čekací listinu

Letos jsme chtěli dát šanci jak klikařům čekajícím s prstem na myši v pracovní den, tak i těm, kteří se na síť dostanou spíš o víkendu. Ani jedna várka se ve dvoukolovém volném prodeji moc neohřála - vydržely zase jen v řádu hodin. V tuto chvíli zbývá zájemcům poslední šance, jak se TEDxBrno zúčastnit - výběrem z registrovaných na čekací listině, která je stále otevřená a pořadí v ní už nehraje roli.

Stejně jako v řadě ostatních TEDx měst, chceme mít v brněnském publiku pestrost profesí, věku, lidských zkušeností i zájmů, abyste se mohli seznámit s aktivními hybateli města a s nadšenci, kteří stojí o to si nejen vyměňovat nápady, ale také spolupracovat při jejich realizaci.

Část kapacity proto opět rezervujeme pro registrované zájemce, které budeme postupně potvrzovat (cca po týdnu) z čekací listiny na základě popisu vlastních aktivit, vztahu k Brnu, nápadů ke sdílení a motivace k účasti. Máte-li zájem o výběr z čekací listiny, nezapomeňte do pole Motivace k účasti napsat, čím se zabýváte, čeho jste dosáhli, co vás zajímá a co od TEDxBrno očekáváte. Nebuďte formální a připojte odkazy na váš web, blog, kanály sociálních sítí, články, videa atd.

Kratší textové pole "O vás" je pouze zkrácenou verzi výše uvedeného, která bude v případě potvrzení účasti zobrazena spolu se jménem, fotkou/obrázkem a oblastmi zájmu na webu v přehledu účastníků.

Do 14. dubna má tedy ještě každý šanci, stačí se registrovat na čekací listinu. Vzhledem ke zpoždění soutěže s figurínami bereme registrace ještě do konce dubna.

Žádné komentáře:

Okomentovat