úterý 16. dubna 2013

Speakeři se ukrývají ve městě

Nápady se šíří Brnem. Zapoj smysly. Najdi speakery a vyhraj volný vstup na TEDxBrno 2013.



Naši vystupující vyrážejí do ulic Brna! Tedy alespoň v podobě svého portrétu v životní velikosti. Pokud rádi hrajete hry, luštíte hádanky a chtěli byste získat volný vstup na letošní TEDxBrno, máte jedinečnou šanci.


Na devíti místech Brna budou v následujících dvou týdnech rozmístěny figuríny devíti našich letošních hostů. Kterých – to objevte sami.

Každý pracovní den zveřejníme na TEDxBrno kanálech facebook a twitter malou nápovědu, kde nově umístěná figurína stojí. Pozor – nestačí toto místo pouze uhádnout (googlit v dnešní době umí každý), ale je potřeba se na daném místě s figurínou vyfotit. Je jedno, zda zrcadlovkou, kompaktem nebo mobilem – kvalita nerozhoduje. Důležitý je důkaz toho, že jste figuríny opravdu osobně našli.

Cílem soutěže je objevit všech 9 míst s 9 portréty našich vystupujících. Na každém místě bude pouze jedna figurína. Nejedná se o žádná skrytá nebo nepřístupná místa. Vše to jsou veřejně dostupné prostory - nemusíte se bát, že byste např. museli přelézat ploty.

Fotky se svým jménem můžete průběžně postovat na naši facebook zeď nebo na svůj kanál twitter (s uvedením #tedxbrnoFIG), příp. s publikací počkat až na chvíli, kdy je budete mít všechny – hrací taktiku necháme na vás. Důležité je, že volný vstup na letošní TEDxBrno vyhrává ten, kdo jako první publikuje (na kanále facebook nebo twitter, příp. kombinovaně) všech 9 fotek s figurínami našich 9 speakerů. Nezapomeňte, že na fotce musíte být poznat také vy!

Kdo bude mít první „všech devět pohromadě“, stává se vítězem a může se přihlásit o vstupenku. Těšíme se na vaše dvojportréty (kreativitě se meze nekladou, budeme rádi za sdílení fotek třeba na Instagram). Ty nejlepší pošleme do mezinárodní TEDx sítě (Flickr, Instagram).

Žádné komentáře:

Okomentovat